Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Brug vaser og andre indretningselementer til at skabe små afdelinger i rummet

Hvis du skal indrette et stort rum i dit hjem eller et storrumskontor, så er det en god idé at overveje, hvordan du kan opdele rummet i forskellige sektioner på en måde, der ikke får det til at virke klodset. Det kan du eksempelvis med vaser, skærmvægge og andre elementer. Få inspiration her.

Det handler om at skabe balance

Det kan virke uoverskueligt at skulle indrette ét enkelt rum, så det har flere forskellige sektioner. Selvom det er rart med masser af plads, så kan rummet hurtigt komme til at virke for stort og rodet, hvis der ikke bliver taget højde for, at der skal kunne indrettes mindre afdelinger, som har hvert deres formål.

Her kan du med fordel bruge gulvvaser, skillevægge og andre indretningselementer til at opdele rummet, så du skaber et sammenhængende udtryk, samtidig med at rummet bliver inddelt i sektioner. Det er altså en effektiv måde at organisere og dekorere dit hjem på, hvis du har et stort rum, som du ikke helt ved, hvad du skal gøre med.

Opdel rummene med vaser og skærmvægge

Du kan eksempelvis brug store vaser eller rumdelere til at opdele rummet i mindre afdelinger. Det er med til at give rummet struktur, samtidig med at du også kan gøre det hyggeligt. Du kan eksempelvis vælge en skærmvægge, som passer til rummets øvrige indretningsstil, hvis du vil dele det op i sektioner, uden du går på kompromis med stilen.

Herudover kan vaser med store planter også fungere som en slags skærmvæg, som opdeler rummet. De kan være med til at skabe en slags organisk væg, som gør, at rummet virker stort, samtidig med at det faktisk bliver mindre, fordi du opdeler det i forskellige sektioner, hvilket kan være en klar fordel.

Du kan også gøre brug af farver, hvis du vil indikere, at en ny sektion i rummet starter. På den måde får du også mulighed for at sætte en unik stemning i de enkelte afdelinger. Du kan eksempelvis bruge røde vaser og tæpper for at skabe et hyggeligt og varmt område i stuen, mens et læsehjørne har et mere roligt udtryk.